Hyundai Kona Electric - Lenyűgöző elektromos vezetési hatótávolság
A Gablini Kft. 2013-ban az országban elsőként kezdte el a 100%-ban elektromos gépjárművek értékesítését és szervizelését. Az elmúlt 8 év alatt több mint 1000 db elektromos autót értékesítettünk, a magyarországi elektromos autó piac mintegy 30%-át.
Ne nagyja veszni meglévő elektromos autó támogatását!
Válasszon készleten elérhető Hyundai Kona Ev modelljeinkből és most Wallbox típusú falitöltőt vagy Hankook téligumiszettet adunk az autója mellé!
Az akció 2020. szeptember 14-től október 31-ig megkötött szerződésekre vonatkozik.
A Te autód, Te töltöd meg energiával
Sokoldalú és élmény vezetni, a vadonatúj KONA Electric az első elektromos B-szegmens SUV Európában. Ez az úttörő jelentőségű újdonság a lenyűgöző elektromos hatótávolságot merész és tágas SUV stílussal ötvözi - kompromisszumok nélkül!

Merész formaterv

Az igényesen formázott vonalak és az elegáns megjelenés ötvözésével a vadonatúj KONA Electric minden szögből kifejező.

Flexibilis töltés
Töltsd fel otthon éjszaka vagy tölts rá útközben egy gyorstöltő állomáson. A KONA Electric számos flexibilis töltési lehetőséget kínál. A lítium-ionos akkumulátor telep alacsonyabb memória érzékenységet, kiváló töltési és kisütési hatékonyságot és kiemelkedő maximális kimenő teljesítményt nyújt.
Állítható fékenergia-visszanyerés
A rendszer visszatáplálja a plusz energiát oly módon, hogy a villanymotort használja a fékek helyett a gépjármű lelassítására. A fékenergia-visszanyerő rendszer által generált energiát az akkumulátor tárolja el, segítve a KONA Electric-et az egészséges töltöttségi állapot (SOC) fenntartásában. A vezető a kormánykerék mögötti váltófülekkel könnyedén szabályozhatja a fékenergia-visszanyerés szintjét.
Te adod a stílusát.
Keverd és válaszd ki a vadonatúj KONA Electric színeit, hogy kifejezd saját stílusodat. Szembetűnő kéttónusú tetővel 7 külső színt kombinálhatsz 3 tető színnel, összesen 21 féle stílusban. Fedezz fel néhány lehetőséget már most!

Head-up display (HUD)

A könnyű láthatóság érdekében kiemelkedő fényerővel bíró, új head-up display segíti a biztonságos vezetést olyan fontos információk közvetlenül a vezető látótengelyében való megjelenítésével, mint például a sebesség, a navigációs parancsok és a figyelmeztető lámpák.

Új, 7"-os műszerfal

Az innovatív, 7"-os digitális műszerfal jelzi a meghajtási üzemmódot és figyeli az energiaáramlást valamint az akkumulátor töltöttségi szintjét. Elég egyetlen pillantást vetni a műszerfalra és máris láthatod, miként befolyásolja vezetési stílusod a meghajtási módot.

Elektromos meghajtás, stílusosan.
A merész külső formaterv magával ragadja a tekintetet, az erőt sugárzó, szoborszerű formákkal, az elegáns LED-es lámpákkal és az olyan egyedülálló részletekkel, amelyek kiemelik a hangsúlyos Hyundai SUV DNS lényegét.
Jellegzetes és egyedi.
A részletekre való odafigyelés még inkább különlegessé teszi a vadonatúj KONA Electric-et. Fedezd fel a kényelem egy különleges szintjét, az autó minden pontján megtalálható, kiváló minőségű anyagok jelenlétének köszönhető, mely örömmel és a kifinomultság érzésével tölt el.
Beltér

Új, 7"-os digitális műszeregység

Az innovatív, 7"-os digitális műszeregység jelzi a meghajtási üzemmódot és figyeli az energiaáramlást valamint az akkumulátor töltöttségi szintjét. Elég egyetlen pillantást vetni a műszerfalra és máris láthatod, miként befolyásolja vezetési stílusod a hatótávolságot.

Kapcsolódás és irányítás

A sportos kormánykerék ergonomikusan elhelyezett gombokkal rendelkezik, így biztonságos vezetés mellett is kapcsolódva maradhat és irányíthatja a gépkocsi rendszereit. A még nagyobb kényelem érdekében fűtött kormánykerékkel is elérhető.

Nyomógombos elektronikus előválasztó

Minden, amire csak szükséged van, egyetlen gombnyomással elérhető - válts előremeneti, hátrameneti fokozatba vagy üresbe, és parkolj egyszerűen a középkonzolon kényelmes helyen elhelyezkedő gombok segítségével. Az elektromos parkolófék is itt található.

Tágasság

A vadonatúj KONA Electric-et úgy tervezték, hogy mindaz beleférjen, amit Te és a mozgalmas életed rábíz - 332 L-es (VDA) csomagtartó kapacitásával hatalmas teret biztosít mind az utasok, mind pedig a csomagok számára. Teljesen lehajtott ülésekkel pedig 1114 literes csomagteret kínál - ami tökéletes a hétvégi kiruccanásokhoz.

Középkonzol

A hagyományos sebességváltókar helyére az automata váltó négy elektronikus előválasztó nyomógombja került. Az elektromos vezetéshez igazított formatervezési változtatás, amely a személyes tárgyak tárolására külön tárolóhelyet biztosít a közpépkonzol alatt. Ez a legnagyobb változtatás a KONA Electric-ben a hagyományos KONA-hoz képest.

Napfénytető

Engedd be a napfényt és élvezz többet a Téged körülvevő világból, az opcionálisan elérhető napfénytetővel.

Teljesítmény, élmény és hatékonyság.
Élvezd az elektromos vezetés csúcsát, fantasztikus gyorsulással és bőséges hatótávolsággal.
* A számadatok a 64 kWh akkumulátor típusra vonatkoznak. Az összes adatot a WLTP(Kisteljesítményű Járművek Világszerte Egységesített Ellenőrzési Eljárása) szabályozza, amelyek keretén belül mérik az európai járművek üzemanyag és energia fogyasztását, hatótávolságát és károsanyag kibocsátását. Ennek célja, hogy a mért értékek közelebb legyenek a valós vezetési körülmények között mért adatokhoz. A NEDC (Új Európai Vezetési Ciklus) szerint a vezetési hatótávolság 546 km. A NEDC a jelenlegi tesztelési módszer, amelyet a WLTP vált fel.
** 80%-os töltöttségi szintig, amennyiben a töltés 100 kW DC töltőállomáson történik.
Elektromos hajtástechnológia
Az elektromos erőátviteli rendszer gondosan megválasztott komponenseit úgy tervezték, hogy kiváló vezetési jellemzőket és praktikus mindennapi vezetési hatótávolságot biztosítsanak. A Kona teljesen újonnan kifejlesztett platformja lehetővé teszi az akkumulátorok helytakarékos integrálását anélkül, hogy veszélyeztetnénk az autó tágasságát.
Töltés
Az otthoni hálózati csatlakozásodtól vagy a számodra hozzáférhető gyorstöltő állomás típusától függően a Kona Electric különböző töltési lehetőségeket és csatlakozó típusokat kínál.

Gyorstöltés

100 kW-os egyenáramú (DC) gyorstöltő állomás használata esetén a KONA Electric lítium-ionos polimer akkumulátora 80%-os töltöttségi szintjének eléréséhez (SOC) mindössze 54 perc szükséges mindkét rendelkezésre álló erőátviteli rendszer változat esetében. Amennyiben egy 50 kW-os állomáshoz csatlakoztatod az autót, a 39 kWh-s akkumulátor töltési ideje 57 perc, a 64kWh-s változaté pedig 75 perc.

Normál töltés

Háztartási fali töltődobozhoz/AC töltőállomásra csatlakoztatva a nagy hatótávolságú akkumulátor telep teljes töltése 9 órát és 35 percet, a rövidebb hatótávolságú akkumulátoré pedig 6 óra 10 percet vesz igénybe. Az autót csatlakoztathatod egy szabványos háztartási dugaszolóaljzatba is az ICCB-kábel (integrált kábelen belüli vezérlési doboz) felhasználásával, 19 ill. 31 órás töltési idővel. A KONA Electric fel van szerelve egy 7,2 kW-os fedélzeti töltővel, amely átalakítja a fali csatlakozóaljzatból érkező váltóáramot egyenárammá, amely a gépjárműben lévő akkumulátort tölti.

Programozható töltés

Ahogyan szereted. A KONA csúcstechnológiás akkumulátor-kezelő rendszere teljes kontrollt biztosít. Szabd személyre töltési időpontjaidat, hogy azok a lehető legjobban megfeleljenek az időtervednek és a pénztárcádnak.

A Kona Electric töltési lehetőségek széles választékát kínálja számodra.

Töltőkábel

A KONA Electric fel van szerelve egy integrált, kábelen belüli vezérlési dobozzal, amelyet közvetlenül csatlakoztathatsz egy szabványos fali dugaszolóaljzatba. (1-es szintű töltés). Töltési idő: 19 óra a 39kWh akkumulátorhoz / 31 óra a 64kWh akkumulátorhoz*
*Régiónként eltérő lehet.

Otthoni töltőállomás

Számos, elektromos gépjárművet vezető sofőr úgy dönt, hogy falra szerelt töltőpontot szereltet be otthonra a szokványos fali dugaszolóaljzathoz képest gyorsabb töltéshez. Ezek az egységek a háztartási áramkörétől független biztosítékokkal rendelkeznek. (2-es szintű töltés).
Töltési idő @ 7,2 kW: 6 óra 10 perc a 39kWh akkumulátorhoz/ 9 óra 35 perc a 64kWh akkumulátorhoz)*
*Régiónként eltérő lehet.

3 üzemmódot lehetővé tevő töltőkábel nyilvános egyenáramú töltőállomásokhoz

A lehető leggyorsabb újratöltéshez a KONA Electric tölthető egyenáramú (DC) gyorstöltő állomásokon. (3-as szintű töltés) Töltési idő @100 kW-os állomás: mindkét rendelkezésre álló erőátviteli rendszer változat esetén, a 80% -os töltöttségi szint eléréséhez 54 perc szükséges.
Charging time @100 kW station: 54 minutes for 80% state of charge (SOC) for both available powertrain versions.
Töltési idő @ 50 kW (80% SOC): 57 perc a 39kWh akkumulátorhoz/ 75 perc a 64kWh akkumulátorhoz)*
*Régiónként eltérő lehet.

Tágas és praktikus
A vadonatúj KONA Electricet úgy alakították ki, hogy mindaz beleférjen, amit Te és mozgalmas életed rábíz. Hatalmas hely mind az utasok, mind a csomagok számára - és nagyvonalú, 332 literes kapacitású csomagtartó. Nem számít, miként kívánod felfedezni azt, hogy mi hajt, a vadonatúj Kona Electric folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújt és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. A prémium minőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást és stílusos zenehallgatást biztosít.
Kényelmes

Kétzónás, automatikus klíma berendezés

Ahogyan szereted. Csak állítsd be a kívánt hőmérsékletet és a rendszer elvégzi a többit. Állítsd be az egyéni hőmérséklet értékeket a vezető és az első utasülésen ülő számára - vagy kapcsold ki az utasülés zónáját, hogy takarékoskodj az akkumulátor teljesítménnyel, ha egyedül utazol.

Fűthető kormánykerék

Melegen tartott kéz hideg napokon. A fűthető kormánykerék télen sokkal kényelmesebbé teszi a vezetést.

Tetőterhelés

Pakoljon fel és induljon! A KONA Electric olyan tetősínnel rendelkezik, amely teherbírása akár 80 kg. Ily módon tetőcsomagtartót is fel tud szerelni és elviheti magával a kedvenc tárgyait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük válasszon elektromos és hybrid modellkínálatunkból!

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a Gablini Autószalonok akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!
Feliratkozom a hírlevélre:
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Rendben