Hyundai Kona Hybrid
Látványos megjelenés, felvillanyozva.
A KONA család legújabb tagja elektromos energia segítségével nyújtja meg az egységnyi üzemanyaggal megtehető távolságot. Mindezt anélkül, hogy Önnek töltenie kellene a jármű akkumulátorát, vagy változtatnia kellene vezetési szokásain. A vadonatúj KONA Hybrid benzinmotorja és villanymotorja együttes erővel csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Merész külső formaterv.

A magabiztos és egyedi, vadonatúj KONA Hybrid díjnyertes formaterve bevezetésekor egy csapásra sikeressé tette az eredeti KONA modellt. A szépen megformált vonalakat stílusos élekkel kombináló, vadonatúj KONA Hybrid minden irányból magával ragadó jelenség.

Menetdinamika
Mi az a hibrid? A világelső takarékosság új szintjére lépő, vadonatúj KONA Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik:ezt nevezzük párhuzamos full hibrid hajtásláncnak. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. A hibrid hajtáslánc a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben feltölti Ön helyett az akkumulátort.
Technológia
A vadonatúj KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciók mellett olyan, az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínál, mint a Bluelink® Connected Car szolgáltatások, vagy a magasra emelt, ezért könnyebben leolvasható és kezelhető, lebegő érintőképernyő.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj KONA Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

7 colos érintőképernyős audiorendszer.

A vadonatúj KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínálja. Ilyen a 7 colos érintőképernyő, amelyről minden elérhető az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével: csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a főképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Új digitális műszeregység.

A sebességmérő és az akkumulátor töltéséről, illetve kisütéséről tájékoztató hibrid műszer közelében közelében, optimális pozícióban helyezkedik el az opciós, 4,2 colos LCD monitor, amely olyan fontos információkat jelenít meg, mint az akkumulátor töltöttsége, az energiaáramlás, az aktív biztonsági funkciók állapota, a tankolásig megtehető távolság, az üzemanyag-fogyasztás, a navigációs utasítások, valamint a külső hőmérséklet.

Head-up kijelző (HUD).

A kiemelkedő fényerejének köszönhetően könnyen leolvasható head-up kijelző a fontos információkat - a sebességet, a navigációs útbaigazítást és a vezetőtámogató rendszerek biztonsági figyelmeztetéseit - a vezető látómezejében jeleníti meg.

Várja Önt a hibrid. Stílusosan.
A magabiztos és egyedi, vadonatúj KONA Hybrid formaterve magára vonja a tekinteteket - és csökkenti a károsanyag-kibocsátást A merész formaterv izmos, plasztikus idomai, a kecses LED-es fényforrások és a Hyundai erőteljes crossover DNS-ét kihangsúlyozó, egyedi stíluselemek lenyűgözik a szemlélőt.
Kifinomult belső tér
A vadonatúj KONA Hybrid belső terében kivételesen magas szintű kényelem várja; kiváló minőségű anyagok teremtenek kifinomult hangulatot. Az alapfelszerelés részét képezi az exkluzív Fehér beltéri színcsomag. A légbeömlők keretét és a váltószoknyát szegélyező fehér dekorrészletekhez a kilincseken, a kormánykerék küllőin és a légbeömlő rostélyokon megjelenő fényes fekete elemek társulnak. Az összhatást az ülések kontrasztos fehér öltései teszik még stílusosabbá.

LIME

ORANGE

RED

GREY

Kiemelkedő hibrid teljesítmény.
Egy ritkán tapasztalható kombináció: a vadonatúj KONA Hybrid egyszerre hibrid és élvezetesen vezethető, ráadásul az üzemanyag-takarékosság új szintjét mutatja be. A sportos szabadidőjármű különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul. A két erőforrás együtt kiemelkedő teljesítménye: 141 lóerőre és 265 Nm forgatónyomatékra képes. Ha ehhez hozzávesszük a hatfokozatú, sportos duplakuplungos sebességváltót, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal és minimális üzemanyag-fogyasztással teszi élvezetessé az utazást.

Benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában. A közvetlen benzinbefecskendezés az utolsó csepp energiát is kifacsarja az üzemanyagból.

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A KONA Hybrid innovatív duplakuplungos sebességváltója (DCT) természetes, sportos váltási érzettel teszi még inkább magával ragadóvá az utazást. A rendszer jobb gyorsítóképességet és azonnali gázreakciót biztosít; a kézi sebességváltók takarékosságát és robbanékonyságát kombinálja az automata váltók kényelmével.

Villanymotor

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 43,5 lóerős villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

Lítium-ion polimer akkumulátor

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. Az ülések alá beépített akkumulátoroknak köszönhetően a KONA Hybrid kivételesen alacsony tömegközépponttal büszkélkedhet. Ez nagyban javítja a modell dinamizmusát, és hozzájárul az élvezetes vezethetőséghez.

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS.
A vadonatúj KONA Hybrid kiváló üzemanyag-fogyasztásához és csekély CO2-kibocsátásához a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe, a prediktív energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos és benzinmotor használatának optimális megosztását. A vitorlázási segédlet tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan fékeznie kell, és ezzel hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.
Váltófülek
Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést.
Bluelink® kapcsolódás*
Vezérelje a KONA Hybridet okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj KONA Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

Távolból reteszelhető, oldható központi zár.

Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a KONA Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris bezárhatja vagy kinyithatja a KONA Hybrid központi zárját.

Célállomás autóba küldése.

Navigációs rendszerrel felszerelt KONA Hybrid modell esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink szinkronizálja az adatokat a navigációs rendszerrel, és betölti az útvonalat, így amint beül, máris indulásra kész. Nincs más dolga, mint megnyomni a 'Go' gombot.

Távoli autókereső.

Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a térkép útba igazítja.

Bluelink alkalmazás.

A Bluelink alkalmazás a Google Play Store-ból és az Apple App Store-ból egyaránt letölthető.

*Magyarországon a 2020-as évben lesz elérhető ez a szolgáltatás.
A valós idejű szolgáltatásokkal gyorsabban célba érhet.
A vadonatúj KONA Hybrid gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

Valós idejű üzemanyagár-információ

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, vagy a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként. További információk is elérhetők, a nyitva tartási időtől a fizetési módokig.

Parkolás az utcán és parkolóházban

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A parkolóhely-információs funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, parkoló udvarokban, valamint az utcán. Elérhető tájékoztatások: valós idejű szabad parkolóhely információ, helyszín és költségek, nyitva tartás, járműméret-korlátozások, stb.

Hyundai kereskedések

Valós idejű tájékoztatás a közeli Hyundai márkakereskedésekről. Tökéletes megoldás, ha otthonától távol segítségre vagy szervizszolgáltatásra volna szüksége.

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet. Így Ön biztonságosan, magabiztosan, pihentetően közlekedhet.

Forgalom-információk

Egyre sűrűbb a forgalom, így egyre gyakrabban fordulnak elő közlekedési dugók. A Hyundai ezért valós idejű forgalom-információ segítségével tájékoztatja Önt arról, hogy a pillanatnyi körülmények között melyek az ideális útvonalak, illetve, hogy várhatóan mikor fog megérkezni úti céljához.

Valós idejű úticél-információk

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdeklődésre számot tartó helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

Időjárás

Jó, ha már induláskor tudhatja, milyen időjárás várja majd úti céljánál. Az időjárás szolgáltatás valós idejű, térképre vetített időjárási információkat kínál a legnagyobb európai városokra vonatkozóan. Bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

Aktív biztonsági technológia
A vadonatúj KONA Hybrid figyelmezteti Önt a fenyegető veszélyekre, az ütközéseket elkerülő, automatikus fékvezérléstől kezdve a holttérben mozgó járművek észleléséig. Ráadásul a kis és nagy sebességnél egyaránt működőképes, sávelhagyást gátló rendszer aktív ellenkormányzással akadályozza meg, hogy Ön akaratlanul elhagyja a forgalmi sávot.
Korlátlan nyugalom és biztonság
Szériatartozék a nyugalom: a vadonatúj KONA Hybridre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra.

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, A vadonatúj KONA Hybrid is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

8 éves akkumulátor garancia.

A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj KONA Hybrid nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 200 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük válasszon elektromos és hybrid modellkínálatunkból!

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a Gablini Autószalonok akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!
Feliratkozom a hírlevélre:
*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
Weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát.
Rendben